Antarctic


Go Back

Specifications & Dimensions


Digital Thermostat
Electromagnetic Valve
Manual Curtains
Product Stop Plexiglass
Types of Lengths (cm) 156.4
234.2
312.4
389.8
Types of width (cm) 110
Types of Height (cm) 225
205
European Regulation UNI EN ISO 3L1
3M1


Climatic performances ( Class 3 +25°C and 60% Rel. Humidity ) 3M2 for dairy products
3M1 for meat
3H for fruits and vegetables
Movable shelves, complete of price-holder in non toxic plastic material
Top canopy lighting with one neon tube line and reflecting parabola

Technical Drawing


Technical Specs
×

Available Colors


3020 7016 6018 9002 5002 9005
Similar Products

Albatros Drinks

Frigorifer mural me porta(dyer)i destinaur per mbajtjen e prodhimeve te qumshtit dhe mishit ne nje temperature te frsket.I pershtatshem edhe per mbajtjen e pijeve.I dizajnuare dhe projektuare per ata qe deshirojne te krjojne nje atmosfere atraktive dhe dalluese ne diqanet e tyre dhe per ata qe deshirojn ti shfaqin prodhimet etyre ne menyre me efikase.

Albatros Green

Ngrirėsi mural, prodhim i FrigoBox, qė mundėson shpėrndarjen e mesazhit tuaj afarist dhe paraqitjen ideale tė produkteve tuaja. Albatros frigoriferi ėshtė mėnyra mė e mirė pėr tė prezantuar stilin tuaj, pėr tė pėrcjellė mesazhin tuaj afarist si dhe pėr tė pėrmirsuar paraqitjen e pemėve dhe perimeve.

Albatros

Frigoriferi mural, njė prodhim i FrigoBox, i cili mundėson shpėrndarjen e mesazheve tuaja reklamuese dhe ekspozon nė mėnyrė ideale produktet e juaja. Albatros frigoriferi ėshtė mėnyra mė e mirė pėr tė prezentuar stilin tuaj, pėr tė pėrcjellur mesazhin tuaj afarist, pėr tė ekspozuar dhe pėr tė pėrmirsuar paraqitjen e produkteve tuaja.